Latud Rikuhul - Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru : Latud rikuhul absoru wahwayud rikal absoro wahuwal latiful khabir.

Latud Rikuhul - Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru : Latud rikuhul absoru wahwayud rikal absoro wahuwal latiful khabir.. .3.sahadat3x 4.istighfar100x 5.innalloha hofurrurrohim lahaulawalquwwatailla billahikngaliyyilngadim 3x 6.bismillahi layadurru mangasmihi saiun filardhi fahuwassamingul ngalim100x 7.latud rikuhul. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. Yılında 616 da peygamberimizi öldürme kararı almıştı. Görme hassaları onu idrak edemez. Görme hassaları onu idrak edemez.

Maaf ya gan menurut ane yang bner ; Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr enam suresi 103.ayet deneyin kendiniz şahit olun 21 kez okuyun niyet edin yatın. Görme hassaları onu idrak edemez. Yılında 616 da peygamberimizi öldürme kararı almıştı. Arti dari ayat 103 surah al an'am (binatang ternak):

Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru
Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru from 3.bp.blogspot.com
Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoro wahuwal. Yılında 616 da peygamberimizi öldürme kararı almıştı. Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan. Görme hassaları onu idrak edemez. << lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtiful habir >>. O, en gizli şeyleri bilendir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr.

229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram:

.3.sahadat3x 4.istighfar100x 5.innalloha hofurrurrohim lahaulawalquwwatailla billahikngaliyyilngadim 3x 6.bismillahi layadurru mangasmihi saiun filardhi fahuwassamingul ngalim100x 7.latud rikuhul. La 6 yıl evli kaldıktan sonra vefat etti peygamberimiz 6 defa evlat acısı yaşamıştır. 229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram: Oysa ki o, gözleri görür/bilir. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr enam suresi 103.ayet deneyin kendiniz şahit olun 21 kez okuyun niyet edin yatın. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. Mukhamad rokhim mulyana alif ahmad biyadillah. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoro wahuwal.

Mukhamad rokhim mulyana alif ahmad biyadillah. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar.ve huvallatiful habir. La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoru wa huwal lathiful khobir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Oysa ki o, gözleri görür/bilir.

Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru
Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru from 3.bp.blogspot.com
Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. La tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. 229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram: '' gözler onu göremez.o gözleri görür.o' dur lûtfu bol ve her şeyden haberdar.'' O, en gizli şeyleri bilendir. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Oysa ki o, gözleri görür/bilir.

Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru).

Görme hassaları onu idrak edemez. Maaf ya gan menurut ane yang bner ; Gözler onu göremez, o, gözleri görür, o 'dur lütfu bol ve her şeyden haberdar. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Yılında 616 da peygamberimizi öldürme kararı almıştı. Dia (allah) tidak bisa dicapai. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr. La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoru wa huwal lathiful khobir. Oysa ki o, gözleri görür/bilir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. Arti dari ayat 103 surah al an'am (binatang ternak): Gözler onu fark edip kavrayamaz. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o, gözleri idrak eder.

Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. Oysa ki o, gözleri görür/bilir. Maaf ya gan menurut ane yang bner ; La tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir. Görme hassaları onu idrak edemez.

Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru
Fadhilah Laa Tudrikuhul Abshoru from 3.bp.blogspot.com
Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). لَا تُدْرِكُهُ الْأَبْصَارُ وَهُوَ يُدْرِكُ الْأَبْصَارَ ۖ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Maaf ya gan menurut ane yang bner ; .3.sahadat3x 4.istighfar100x 5.innalloha hofurrurrohim lahaulawalquwwatailla billahikngaliyyilngadim 3x 6.bismillahi layadurru mangasmihi saiun filardhi fahuwassamingul ngalim100x 7.latud rikuhul. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. La tudrikuhul abshoru wa huwa yudrikul abshoru wa huwal lathiful khobir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru).

Dia (allah) tidak bisa dicapai.

.3.sahadat3x 4.istighfar100x 5.innalloha hofurrurrohim lahaulawalquwwatailla billahikngaliyyilngadim 3x 6.bismillahi layadurru mangasmihi saiun filardhi fahuwassamingul ngalim100x 7.latud rikuhul. Arti dari ayat 103 surah al an'am (binatang ternak): La 6 yıl evli kaldıktan sonra vefat etti peygamberimiz 6 defa evlat acısı yaşamıştır. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. Latud rikuhul absoru wahwayud rikal absoro wahuwal latiful khabir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Gözler onu göremez, o, gözleri görür, o 'dur lütfu bol ve her şeyden haberdar. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar.ve huvallatiful habir. Gözler onu fark edip kavrayamaz. Последние твиты от alif (@latud_rikuhul). Görme hassaları onu idrak edemez. << lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtiful habir >>.

Posting Komentar

0 Komentar